Laura Mestre Lleixà

Advocada especialista en dret civil, en dret penal y en dret processal amb més de 10 anys d’experiència en l’exercici de l’advocacia.

 

L’advocacia és una de les professions més antigues doncs ja en el bressol de la humanitat hi havia persones que, degut a les seves dots de retòrica i oratòria, advocaven pels interessos de les altres. És sense dubte una de les professions més encisadores a conseqüència de la seva raó de ser: la defensa dels interessos del proïsme.

En una societat com l’actual, amb excés de legislació i cada cop més burocratitzada, els advocats, en qualitat de garants del dret a la defensa de les persones, més que necessaris som indispensables.

Sóc advocada civilista, penalista i processalista amb experiència consolidada en l’exercici de l’advocacia, que més que la meva professió és la meva vocació. Aposto per un model d’exercici de l’advocacia basat en la confiança, amb un tracte personal, proper, amable, accessible, transparent i implicat al màxim amb la defensa dels interessos de les persones.

L’atenció minuciosa i el seguiment diari de cada assumpte són la clau que permet oferir les garanties de professionalitat necessàries per a obtenir la confiança dels meus clients.

Contacta amb nosaltres: 626 763 151

advocada@lauramestre.cat