Sobre mi

Laura Mestre Lleixà

Vaig estudiar dret per vocació a la Universitat Pompeu Fabra de Bacelona i a la Universtat d’Orléans a França Després de llicenciar-me, vaig viure una any a Eslovènia on vaig realitzar un voluntariat europeu en una casa d’acollida de nens vulnerables. En tornar, vaig cursar el Màster d’Accés a l’Advocacia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i em vaig col·legiar a Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa. Des de llavors exerceixo l’advocacia per compte propi en el meu despatx professional ubicat a Tortosa.

La meva vocació s’ha convertit en la meva professió, l’exercici professional de l’advocacia és un somni complert. Sóc advocada especialista en dret civil, en dret penal i en dret processal, àrees del dret en les que presto assessorament integral, amb àmplia experiència en la tramitació d’expedients judicials als Jutjats de Tortosa, Amposta, Gandesa i Tarragona.

Els meus principals interessos són l’estudi del dret, la història, la lectura, l’aprenentatge d’idiomes, viatjar i el voluntariat. Parlo castellà, català, anglès i francès. Viatjo sempre que les circumstàncies ho permeten i realitzo tasques de voluntariat oferint assessoria jurídica gratuïta a diverses organitzacions sense ànim de lucre.

Estudis

Advocada col·legiada a l’il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.


Curs d’especialització en Violència de Gènere per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.


Curs d’especialització en Jurisdicció de Menors per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.


Curs d’especialització en Estrangeria per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.


Màster d’Accés a l’Advocació per la Universitat Rovira y Virgili de Tarragona.


Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.


Erasmus a la Universitat d’Orléans, França.


Voluntariat Europeu a Ljubljana, Eslovènia.

Contacta amb nosaltres: 626 763 151

advocada@lauramestre.cat